FIRST

VORES TILVALG

SEO OPTIMERING


Få SEO optimeret dit website eller din webshop. Tilvalgspakken kan kun købes i sammenhæng med køb af hovedpakken "Website / webshop design" og dækker basic SEO optimering.
Website | 999 kr.

REVISIONS


Vil du købe ekstra revisions (gennemgange) af de forskellige designs vi laver til dig, så kan du købe denne tilvalgspakke. På den måde sikrer vi, at du bliver helt tilfreds med resultatet.


3x revisions | 499 kr.

SOCIALE MEDIER OPSÆTNING


Har du brug for opsætning af sociale medier som Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn mv.? Vi hjælper dig med hele opsætningen, og giver dig samtidig et lynkursus i brugen af mediet og en skriftlig strategi, så vi sikrer at du får mest muligt ud af mediet.


Pr. medie | 499 kr.

UNDERSIDE PÅ WEBSITE / WEBSHOP


Tilkøb flere undersider til dit website/hjemmeside eller webshop, til f.eks. at fortælle om dit koncept, vise dine produkter/ydelser mv. Tilvalget kan kun vælges hvis du allerede har købt hovedpakken "Website / webshop design".


Pr. underside | 499 kr.

GOOGLE OPSÆTNING


Vi hjælper dig med at sætte en Google My Business op, som sikrer at dine kunder kan finde dig på Google, med alle relevante kontaktinformationer som telefonnummer, adresse, anmeldelser, billeder mv. i højre kolonne. Derudover opsætter vi en Google Analytics, så du kan tracke dine brugeres adfærd og behov.


Opsætning | 899 kr.

Har du spørgsmål?


Tøv ikke - skriv til os, vi svarer typisk inden for 1 time på hverdage.