FIRST

Vi startede First Stage Media, da vi selv som nye iværksættere havde behov for hjælp med logo design og opsætning af hjemmeside design, men priserne gjorde det umuligt for os. Derfor kan du hos os få super skarpe priser hvor alle kan være med, og samtidig har vi gjort det nemt og overskueligt med få prisniveauer og runde tal. Vi er et billigt webbureau og mediebureau, uden at det går ud over kvaliteten.


Vores mission med First Stage Media er, at alle skal kunne være med - både startups og små virksomheder og selvstændige. Vi har selv stået i den samme situation som iværksættere, med meget små midler på kontoen - så vi ved præcis hvordan det er, hvor et hjemmeside design til +7.000 kr. vil springe hele budgettet i starten.


Med vores pakker gør vi det muligt, at købe en basic opgave, og alt efter hvad økonomien og behovet tillader, kan der købes ekstra tilvalg til hovedpakkerne. På den måde betaler du kun lige præcis for hvad du har brug for til din startup. Dermed kan du få lavet et billigt logo, en billig hjemmeside / webshop, billig photoshoot mv. - altsammen fordi du kun betaler for det du netop har behov for hjælp til.


For at kunne holde opretholde vores billige priser og fortsat være et billigt webbureau og mediebureau, benytter vi os af simpelt udstyr og programmer til produktionen af de forskellige opgaver. Vi har naturligvis altid fokus på den gode kvalitet, og det simple udstyr betyder bestemt ikke, at man går på kompromis med kvaliteten.


Se vores opgaver >

VORES PRISER

HOS OS SKAL STARTUPS OG SMÅ VIRKSOMHEDER KUNNE VÆRE MED.


DERFOR ER VORES PRISER NØJE SAMMENSAT EFTER TILKØBSPAKKER, SÅ DU KUN BETALER FOR LIGE NETOP DET DU HAR BEHOV FOR.

VI ER ET BANG-FOR-THE-BUCK WEBBUREAU, MEN KVALITETEN ER I TOP.

FIRST