FIRST

OPGAVER

LOGO DESIGN


Vi designer dit logo, så du er klar til at indtage dit marked med manér. Et logo er et vigtigt branding værktøj, som gør dig genkendelig over for dine kunder, og udtrykker dine værdier.

Med i din logo desing pakke får du 3 revisions så vi er sikre på at det færdige resultat er helt som du ønsker det. Skulle du få brug for flere revisions, kan du tilkøbe det under "Tilvalg".


1.000 kr.

SOME STRATEGI


Vi udarbejder en professionel Sociale Medier strategi samt en visuel identitet til din virksomhed, og giver dig et minikursus i hvordan du bruger den i praksis, så du får mest ud af det.

Med en gennemført SoMe strategi, herunder Facebook strategi, Instagram strategi mv., kan du forøge din følgerskare markant og skabe en markedsføringskanal som skaber konverteringer ud over det sædvanlige.


1.000 kr.

NYT WEBSITE / WEBSHOP


Vi designer din nye simple one-page hjemmeside eller webshop i en af vores brugervenlige programmer, alt efter dine præferencer og behov. Så kan du komme til at sælge dine produkter eller ydelser med det samme via et lækkert og indbydende hjemmeside design.

Systemet du efterfølgende selv kan styre websitet fra er f.eks. Shopify, One.com, Wordpress - alt efter hvad du foretrækker.


2.000 kr.

Tryk / Broderi


Vi tilbyder tryk og brodering på t-shirts, sweatshirts til brug privat eller til dit firma.

Hos os kan du få dit logo og firmanavn trykt på tøj, og der er ligeledes mulighed for at tilføje slogan, medarbejderens navne, mm. 


Vi tilbyder t-shirts i forskellige pasformer til både voksne og børn, og de tilbydes i mange forskellige farver.


1.500 kr.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke - skriv til os, vi svarer typisk inden for 1 time på hverdage.